Stoppen met roken en acupunctuur

Stoppen met roken en acupunctuur. Jazeker, met behulp van (oor)acupunctuur is het gemakkelijker om te stoppen met roken. Ooracupunctuur wordt ook wel auriculotherapie genoemd. Stoppen met roken door middel van auriculotherapie vermindert de ontwenningsverschijnselen enorm en maakt het daarom veel makkelijker voor u om te stoppen. Deze behandel methode zorgt ervoor dat de nicotinebehoefte van het verslaafde lichaam op een natuurlijke manier afgebouwd wordt, waardoor het makkelijker wordt om te stoppen.

Veel tips

Na het intakegesprek en stoppen met roken gesprek zal de therapeut met behulp van een punt lokalisator de voor u van toepassing zijnde acupunctuur punten op uw oren opzoeken. Met minuscule kleine verblijf naaldjes worden er vervolgens een aantal naaldjes in uw oren geplaatst. Deze worden afgeplakt met pleisters. U krijgt kleine magneetjes mee naar huis om zelf thuis de naaldjes te kunnen stimuleren.
Om te stoppen met roken door acupunctuur, krijgt u 2 behandelingen.

Bij een stoppen met roken acupunctuur krijgt u daarnaast veel tips om gemotiveerd te blijven en het stoppen vol te houden. Het gaat dan vooral om de momenten waarop u normaal gesproken rookte te vermijden of zo te veranderen dat u niet uit automatisme een sigaret opsteekt. Het stopgesprek is er voor het mentale deel van stoppen met roken, de acupunctuur behandeling is er voor de lichamelijke kant van het roken.

Om te kunnen worden behandeld moet u 10 uur voor de behandeling niet gerookt hebben. Daarom worden deze consulten in de ochtend afgesproken. Een consult met stopgesprek duurt anderhalf uur.

Maak een afspraak voor het intakegesprek.

Activiteiten

niets gepland

Ga naar de activiteitenpagina

Gratis ebook!

Gratis ebook!

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrieven en ontvang het ebook Gezond Feest(v)Oer gratis!
Contactinfo

Haanderik 134
3401 EW IJsselstein
Telefoon: 030 -688 70 55
Email: proenerchi@gmail.com

Bekijk hier of uw
consulten vergoed worden door
uw aanvullende verzekering.