Ervaringen van cliënten

 

Joke: Na de intake is mijn leven in zoveel facetten verbeterd
‘Verhaal van een van de grootste fans van Henriëtte Das’

Al een tijdje worstelde ik door alle dieet types om het ideale te vinden voor mij. Ik had al allerlei “slechte” gewoontes afgezworen zoals frisdrank maar ik viel maar niet af. Toen ik 30 werd was ik het echt beu en besefte ik me dat er echt iets moest gebeuren. Toevallig las ik ergens de viva en daar stond een verhaal in van iemand van de eigen redactie die met Prodimed 30 kilo was afgevallen. Het sprak me aan en ik ging zoeken naar een verkooppunt in de buurt. Wat ik nooit had kunnen dromen is dat na mijn intake mijn leven op alle facetten zo ontzettend is verbeterd.

Ik ben zo enthousiast geworden dat ik het liefste Pro-EnerChi bij iedereen zou willen promoten! Het is lastig om snel duidelijk te maken wat die verbetering inhoudt. Ik heb mijn streefgewicht bereikt (15 kilo eraf), mijn longziekte heeft hierbij profijt gehad,ik zit zoveel beter in mijn vel, ik heb geen ‘dipjes’ meer gehad, mijn overhangende oogleden hebben geen operatie meer nodig, ik geniet van eten, heb geen hongergevoel en bovenal heb ik elke dag een boost aan positieve energie!
Henriëtte inspireert elke sessie weer!

Na prodimed ben ik doorgegaan met het oerdieet omdat ik tijdens prodimed al zoveel goede tips kreeg en het allemaal zo logisch is! Ik heb echt een ‘eureka’ gevoel en dat is er nog steeds na 5 maanden! Ik ga nooit meer anders eten en zou het iedereen aanraden. Dat doe ik dan ook!
Voor iedereen die gezonder wilt eten of worden, voor iedereen die niet weet wat ze fout doen in hun voedingspatroon, meld je aan bij Pro-EnerChi!

Ik ben iemand die niet snel iets aanneemt van een ander maar bij Henriëtte heb je geen keus! Door haar opleiding kan ze je op alle facetten van gezondheid adviseren. Zo had ze voor mij meteen tips welke voedingsmiddelen ik beter kon laten staan in verband met mijn longziekte.

Als je het moeilijk hebt dan weet zij je te motiveren en als het allemaal vlotjes gaat weet ze te waarderen. En dat allemaal met honderden tips, adviezen en een humor die iedereen zal aanspreken!

Henriëtte, bedankt!

 Joelle: Het werkt echt!

Henriëtte is een zeer deskundige begeleider, waar ik me meteen zeer vertrouwd bij voelde. Haar adviezen over afvallen, maar ook haar kennis en kunde over voedsel in het algemeen, en wat het doet in je lichaam en voor je energie, hebben mij enorm geholpen. Ik ben de eerste kilo’s kwijt en ga zeker gemotiveerd verder!

Simone: APS therapie

Ik ben terecht gekomen bij Henriette ivm een peesontsteking in mijn pols. Ik kreeg de APS therapie. Bij mij gaf het al heel snel resultaat en nu ben ik er bijna af. Naast het feit dat het werkte kreeg ik goede adviezen van Henriette. Henriette is een erg kundig persoon, en daarnaast is ze ook eerlijk.

Irene: Goede begeleiding bij afvallen

Na eerdere afvalpogingen te hebben ondernomen, ben ik over het prodimed dieet in combinatie met de begeleiding van Henriette Das het allerbeste te spreken. Prodimed is een heel overzichtelijk en goed te volgen dieet. Doordat de suikers uit mijn lijf verdwenen, had ik weinig hongergevoelens en door een gezond voedingspatroon viel ik in korte periode vele kilo’s af. De consulten van Henriette zijn prettig en motiverend. Een aanrader!

+ resultaatgericht & no nonsense. Professionele begeleiding

– Het kost wat (maar dan heb je ook wat)

Monique: Afvallen met Henriëtte werkt!

Na mijn 2 zwangerschappen bleef ik zitten met wat extra kilo’s. Door een druk gezinsleven in combinatie met werk kwam ik niet meer toe aan regelmatig bewegen. Terwijl ik vroeger een fanatiek sportster was!

Gevolg nog meer kilo’s erbij. In de afgelopen jaren heb ik de nodige diëten gevolgd. Resultaat het bekende jojo-effect. Vorig jaar was ik het zat. Ook omdat er artrose aan mijn rechterheup was vastgesteld en ik me niet wilde neerleggen bij een inactief bestaan. Ik wilde afvallen en ook zorgen dat de kilo’s niet terugkwamen.

Ik besloot om eerst toch weer een dieet te gaan volgen en tevens te bekijken wat er moest gebeuren om nu niet in de bekende jo-jo terecht te komen. Een kennis, die veel was afgevallen, raadde mij Prodimed bij Henriette aan. Zij heeft me op inspirerende, no-nonsense wijze begeleid en geïnteresseerd om over te stappen op oervoeding. Door haar heldere uitleg begreep ik het korte termijn succes van de vorige diëten. Wij mensen eten niet het voedsel dat het beste bij ons lichaam past. Nu snap ik ook waarom ik na een avondmaaltijd vaak zo’n opgeblazen gevoel had, of waarom ik vaak zo’n trek in zoetigheid had en dat je wist dat het niet goed was maar toch deed.

Henriette heeft me gestimuleerd om mijn voedingspatroon om te gooien. Wat is er dan nu zo anders aan mijn eetpatroon? Ik eet geen tot nauwelijks brood, aardappels, pasta of rijst. Ik ben veel meer vis gaan eten (4-5 keer per week) en ik eet nu meer groente en fruit, vlees en eieren. Ik heb geen behoefte meer aan “nep” koolhydraten in de vorm van snoep, koekjes, chips, frisfrank etc. En wat het verschil met “vroeger” is, is dat ik nu makkelijk kan volhouden. Ik voel me een stuk energieker. Resultaat: Ik ben 15 kilo afgevallen. Hoe je het ook wendt of keert een enorme boost voor mijn zelfbeeld. Ik heb weer de energie om te sporten. Ik fiets nu fanatiek en ben zelfs voorzichtig weer begonnen met hardlopen! Wie had dat 3 jaar geleden gedacht!

+ vertrouwd, inspirerend, laagdrempelig, vakkundig

 

Een aantal ervaringen van tevreden klanten. Nog veel meer ervaringen kunt u hier lezen. Omdat de aansluting bij deze site op termijn gaat vervallen, heb ik hieronder de beoordelingen in een gallery neergezet. Zo kunt u zien dat het om originele beoordelingen gaat! Klik op een afbeelding om de gallery in groot formaat te openen.

 

Activiteiten

niets gepland

Ga naar de activiteitenpagina

Gratis ebook!

Gratis ebook!

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrieven en ontvang het ebook Gezond Feest(v)Oer gratis!
Contactinfo

Haanderik 134
3401 EW IJsselstein
Telefoon: 030 -688 70 55
Email: proenerchi@gmail.com

Bekijk hier of uw
consulten vergoed worden door
uw aanvullende verzekering.