Dermotherapie

Dermotherapie is een intensieve vorm van bindweefselmassage. Bijna iedere vrouw heeft in meer of mindere mate last van cellulite. Onder invloed van hormonen worden vetcellen geactiveerd om reserves op te slaan. Maar ook genetische factoren, weinig beweging, stress, slechte eetgewoonten, roken, teveel alcohol en bepaalde medicijnen zorgen ervoor dat vetcellen in volume en aantal toenemen door opstapeling van vetmoleculen, vocht en afvalstoffen. Het circulatiesysteem in het bindweefsel die tussen de vetcellen doorloopt, wordt daardoor dichtgedrukt met als gevolg een ernstig verstoorde stofwisseling van deze cellen. Afvalstoffen kunnen niet meer weg en de cellen worden groter, wat te zien is als bobbeltjes onder de huid-oppervlakte. Cellulite onstaat vaak op de heupen, buik en dijen. Dermotherapie® is een behandelmethode van de huid, onderhuid en het onderhuidse bindweefsel. Hierbij wordt met behulp van het Starvac SP® Dermotherapie® apparaat de huid opgezogen en afgerold.starvac

Door deze intensieve vorm van bindweefselmassage zal:

  • de doorbloeding van de huid sterk verbeteren
  • afvalstoffen snel afgevoerd worden
  • het onderhuidse vet los gemaakt worden en afgevoerd
  • het onderhuidse bindweefsel zijn elasticiteit terug krijgen
  • de huid er beter uit gaat zien en zachter aanvoelen
  • cellulitis bestrijden
  • plaatselijk afslanken

De behandeling met de Starvac® helpt het lichaam vorm te geven en is de meest succesvolle methode ter bestrijding van cellulitis.

Liposuctie en lipolyse

Een duidelijke verbetering wordt zichtbaar na een aantal behandelingen.

Hier ziet u wat de dermotherapie-behandeling voor uw huidkan doen.

Dermotherapie is zeer geschikt als postoperatieve be-handeling voor liposuctie. Het eventueel ontstane oedeem en onevenwichtigheid in het resterende weefsel kunnen hiermee snel en pijnarm worden hersteld. Ook na een lipolyse behandeling wordt vaak een kuur geadviseerd.
Na een uitgebreid intake gesprek wordt aan de hand van de door u verstrekte gegevens een behandelplan opgesteld en met de behandeling begonnen.

Activiteiten

niets gepland

Ga naar de activiteitenpagina

Gratis ebook!

Gratis ebook!

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrieven en ontvang het ebook Gezond Feest(v)Oer gratis!
Contactinfo

Haanderik 134
3401 EW IJsselstein
Telefoon: 030 -688 70 55
Email: proenerchi@gmail.com

Bekijk hier of uw
consulten vergoed worden door
uw aanvullende verzekering.